Vesibussi Aavatar ajaa Sorvakon sillan pielestä Pietarinkariin.
UPS:n paviljonki saa uuden ravintoloitsijan. South Festivals aloittaa toimintansa Pietarinkarilla juhannusaattona puoliltapäivin. Luvassa on musiikkia, ruokaa ja juomaa koko juhannuksen ajan.
Tietoja UPS:n alkavan kesän toiminnasta ja kommodori Seppo Ylä-Himangan terveiset kaikille upsilaisille löytyvät nyt sivulta UPS.
Uudessakaupungissa on suunnitteilla Kotimaan liikenteen laivurikurssi ensi talveksi, jos tarpeeksi kiinnostuneita löytyy. Toimi heti, aikaa ilmoittautua toukokuun loppuun mennessä.
UPS:n uudet seura-asut ovat nyt saatavilla. Valikoimaan kuuluu T-paitoja, pikeepaitoja, tuulipusakka, hupparit lapsille ja aikuisille sekä pipoja ja lippiksiä. Pääväri on tummansininen, mutta osa tuotteista on saatavilla myös valkoisena.
UPS:n peräliput ja venetarrat ovat myynnissä Salmerilla
Veneseurojen katsastustoiminta tehdään koronaviruksen takia videopuheluina tänä keväänä.
Veneilykausi on alkamassa poikkeusoloissa. Kilpailu- ja seuratoiminta näyttää olevan jäissä ainakin toukokuun loppuun. Poikkeusolot vaikuttavat koko maassa mm. veneiden katsastukseen, johon on tulossa uusia menettelyjä.