Möljä

Ajankohtaista

Paviljongin ympärillä ja Ykskoivun edustalla oli viikonloppuna vilskettä. UPS:n junioripurjehtijat pitivät syysleiriä ja viettivät samalla myös yhteisiä kauden päättäjäisiä paviljongin saunalla lauantaina.
Tervetuloa mukaan! Lisätietoa kilpailujen/tapahtumien alla.
Uudenkaupungin Pursiseuran Paviljonki Pietarinkarissa avaa ovensa yleisölle viikonlopun ajaksi 18.-20.8. uusien yrittäjien, Jussi ja Susanna Liimataisen sekä kahden ravintola-alan huippuammattilaisen, Antti Tuomolan sekä Joonas Immosen voimin. Pursiseuran Paviljonkiin perustetaan pop-up ravintola Styyri, joka samalla lanseeraa kesän 2018 uuden konseptin sekä ravintolan nimen maukkaan ruoan ja juoman sekä rennon fiiliksen merkeissä. Lisätiedot ja pöytävaraukset www.styyri.fi
UPS:n perinteikäs paviljonki Pietarinkarilla saa uuden yrittäjäpariskunnan. UPS on tehnyt vuokrasopimuksen Jussi ja Susanna Liimataisen Ari-Anna Oy:n kanssa. Paviljonki toimii tämän kesän tilausravintolana heinäkuun puolivälistä alkaen, mutta Liimataiset toivovat saavansa sen avattua myös yleisölle muutamaksi viikoksi.
RSS ATOM