UPS:n lipunnosto tapahtuu tänä keväänä työn merkeissä, siivoustalkoisiin yhdistettynä, lauantaina 6.5.
Vappupurjehdus (28.4.2017)
UPS:n juniorien perinteinen vappupurjehdus 1.5. klo 14 Pakkahuoneen edustalla
UPS:n uutta sähköpostiosoitetta ei vielä ole saatu toimintaan.
Seuraavaksi paviljongin talkoot la 22.4. ja la 6.5. Siirretty: Kotisataman nosturipedin talkoot XX - erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan. Kirstankarin talkoot - saunalaituri ja ikkunat la 20.- su 21.5. Ensimmäinen viikkopurjehdus 31.5.
Kaksi isoa hanketta vaatii UPS:n väeltä talkootyötä tämän kevään aikana. Kotisataman rakentaminen Ykskoivun telakka-alueelle etenee. Pietarinkarin paviljongille valmistuvat ison ikkunaremontin lisäksi kevään aikana uudet wc- ja pesutilat erilliseen rakennukseen paviljongin viereen. UPS hakee kesäksi paviljongille uutta ravintoloitsijaa. Yhteydenottoja on saatu, mutta ne eivät toistaiseksi ole johtaneet ratkaisuun, kertoi kommodori Pekka Ajanko kokouksessa.
Uudenkaupungin Purjehdusseura ry:n sååntömääräinen kevätkokous perjantaina 10.3. klo 18, paikka Makasiiniravintola 1617, Aittaranta 8.
Uudenkaupungin Purjehdusseura hakee ravintoloitsijaa Purjehdusseuran paviljongille Pietarinkarille.
UPS ja Vakka-Suomen kansalaisopisto järjestävät yhteistyössä veneilykoulutusta käytännön perustaidoissa. Koulutusta ovat kyselleet varsinkin vasta-alkajat. Toimintaansa aktivoinut veneilyjaosto on ottanut haasteesta kiinni. Kouluttajina ovat Teppo Kuisma ja Henri Jefimoff. Kurssi alkaa 8. maaliskuuta.