Purjehdukset alkamassa

26.4.2021

Juha Svahnin lähettämässä tiedotteessa on kauden alkuun liittyvää asiaa purjehtijoille ja uusille purjehduksesta kiinnostuneille.

Tervehdys,

Purjehduskausi on taas alkamassa täydellä tohinalla. Tarkoituksena olisi pitää mahdollisuuksien mukaan myös viikkokisoja toukokuun puolesta välistä eteenpäin. Tästä tiedotetaan enemmän lähempänä.

Kilpailu- ja tapahtumakalenterista löydät kesän tapahtumat. Reippaasti mukaan!

https://www.uudenkaupunginpurjehdusseura.fi/kilpailut-ja-muut-tapahtumat/

Tänäkin vuonna vierasvenesatama Pakkahuone tukee toimintaamme ja on sovittu, että H-veneet, joissa keulaluukkuun on kiinnitetty Pakkahuone-tarra voivat pitää venettä vierassataman poijuissa sesonkiajan ulkopuolella (kesäkuun loppuun saakka ja elokuun toisesta viikosta taas eteenpäin). Tarran voi pyytää Pakkahuoneen kahvilasta. Käytetään vasemmassa reunassa olevia poijuja mereltä tullessa, siinä on matalampaa, mutta riittää hyvin H-veneille.

Heinäkuun aikana H-veneitä voi myös säilyttää UPS:n kotisatamassa poijuissa, kuitenkin siten, ettei junioritoimintaa häiritä. Eli jätäthän tilaa valmentajaveneille ja jollille päästä laitureille. Kotisatamaan on tulossa myös lisäponttonilaituri, johon voi kiinnittäytyä.

Mikäli jakelulistalta puuttuu henkilöitä, jaathan eteenpäin tai ilmoita allekirjoittaneelle niin lisätään listalle.

Terveisin,

Juha Svahn / UPS Tiedotus