Paviljonki avautuu lauantaina 12.6.

2.6.2021

Pietarinkarin paviljonki avautuu lauantaina 12.6., kertoo ravintoloitsija Risto Nietosjärvi. Valmistelut tähtäävät kesäkuun toiseen viikonvaihteeseen, mutta parhaimmillaan viiri voi nousta salkoon jo hiukan ennenkin.

Tällä hetkellä saaressa tehdään vielä töitä paikkojen kuntoon saamiseksi. Ja kaikessa seurataan edelleen sitä, mitä viranomaiset päättävät rajoitusten purkamisesta.

Nietosjärven haaveena on kattaa ravintolaan saaristolaispöytä kalaherkkuineen, mutta alkuun se on ehkä toteutettava noutopöydän sijasta lautasannoksina. Mukaan liitetään myös aasialaista ruokakulttuuria.

Ravintola avautuu aamupäivisin lounasasiakkaille ja ovet pidetään avoinna niin pitkään kuin väkeä riittää. Kellonajat tarkentuvat myöhemmin. Vanhaan tapaan kannattaa tähyillä, onko viiri salossa.

Pietarinkariin pääsee aluksi omalla tai kaverin veneellä, mutta UPS ja uusi ravintoloitsija etsivät edelleen mahdollisuuksia kuljetusten järjestämiseen.

Paviljongin puhelinliittymän toiminnassa on ollut sitkeitä ongelmia, mutta Risto Nietosjärven tavoittaa numerosta 040 9114573. Sähköposti uginpaviljonki@gmail.com toimii. Lisäys: Nyt myös Paviljongin puhelinnumero 050 5756060 toimii.