Uudenkaupungin satama on muuttanut venepaikkojen uusimiseen ja varaukseen liittyvää järjestelmää. Satamatoimisto ei lähetä viime vuonna varatusta paikasta uutta laskua, vaan veneen omistajan pitää itse uusia varauksensa netissä ja sitten maksaa paikka. Apua saa edellen puhelimitse satamatoimistosta ja myös yhteispalvelupiste Passarista, joka on Postin talossa.
UTMVS ja UPS järjestävät tuttuun tapaan yhteisen bussimatkan venenäyttelyyn Helsingin messukeskukseen lauantaina 11.2. Matka tehdään nk. omakustannushintaan. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 50 henkilöä, ei tarvitse olla kummankaan seuran jäsen. Lähtö Ugin linja-autoasemalta klo 7.00, paluu noin klo 21. Sitovat ilmoittautumiset 6.2. mennessä Seppo Lundelinille p. 02 8423203 tai 0400 993725.
Ilmoittautuminen torstai klo 12:00 mennessä kiitos. Lisätietoa "kilpailut" sivulla. Tervetuloa!
Tulevia tapahtumia (14.7.2016)
Kesää vietettäessä on hyvä kertoa mitä meidän saaritukikohdissa on tapahtunut. Pietarinkarilla on tehty ja talkoiltu kevään ja alkukesän aikana. Länsipuolen laituria on lyhennetty ja oiottu, itäpuolen laituria oiottu sekä ponttoonilaituria oiottu sekä korjattu jotta laituriin on hyvä tulla. Nyt laiturilta pääsee komeaa lankonkia pitkin maihin ja kaiteet turvaavat kulkua. Poijut on tarkastettu ja muutama uusi poiju pistetty rantautumiseen. Saunaa on korjattu mm. löylyhuone uudelleen paneloitu ja uudet lauteet, sekä terassi korjattu ja nyt on komea sekä turvallinen vilvoitteluterassi. Paviljongin kunnostusta on aloitettu länsipuolen seinän alaosasta joka ensin puhdistettiin ja sitten maalattiin. Täällä vielä paljon tehtävää. Kirstankarilla myös maalattu vanha mökki sekä valmisteltu saunan laiturin uusimista viemällä tavarat pääosin jo saareen. Kirstankarilla reitti merkitty lateraaliviitoin ja ohjeet saareen menolle löytyvät meidän nettisivuiltamme http://www.uudenkaupunginpurjehdusseura.fi/kirstankari/ Kirstankarin avaimen voi noutaa paviljongilta, pantti 30 €, tai ostaa itselleen, hinta 30 €. Hyvää kesää ja nautitaan myös omista saaritukikohdistamme! Kuvat kertovat lisää:)