Vesillä liikkumisen iloa tarjolla koko perheen tapahtumassa. Lasten liikkumista, veneilytaitojen oppimista ja vesillä liikkumisen turvallisuutta korostavan kiertueen järjestävät Suomen Purjehdus ja Veneily, Veho ja paikallisesti Uudenkaupungin Purjehdusseura.
katso kilpailuista tarkemmat tiedot! Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 16.8. klo 12:00
UPS Regatta 2018 (29.7.2018)
Purjehduksen voi aloittaa ja kiinnostavaan harrastukseen pääsee tutustumaan lähtemällä miehistöksi UPS:n H-veneisiin. Sopiva tilaisuus on mm. UPS:n regatta viikonvaihteessa 28.-29.7. Laita sähköpostia ups@uudenkaupunginpurjehdusseura.fi tai ota yhteyttä purjehdusjaostoon (esim. Henri Jefimoff, Ossi Valtonen )
Kesäkuun alussa pidetyllä purjehduksen alkeiskurssilla oli innostunut meininki, vaikka tuulta olikin vasta-alkajille reippaanlaisesti. Kuvat Seppo Ylä-Himanka
UPS:n talkoolaisten rakentamat komeat laiturit saivat kiitosta maanantaina illansuussa järjestyssä Laituritapahtumassa. Kymmenkunta uutta junioria aloitti purjehduksen alkeiskurssin. Niin nuorille kuin vuosikymmenet purjehtineille oli tarjolla kahvia ja makkaraa, ja niiden lomassa kummasteltiin ennätyksellisen alas painunutta vedenpintaa. Kallioita näkyy ja kiviä löytyy nyt sieltäkin, missä niitä ei ole koskaan ennen havaittu.