Kesäkauden alkamisen merkiksi nostettiin UPS:n lippu lauantaina jälleen liehumaan Pietarinkarin paviljongin torniin. Lipunnoston jälkeen tutustuttiin Pietarinkarin laitureilla ja saunalla tehtyihin ja osin vielä menossa oleviin korjaustöihin.
UPS:n kevätkokous pidetään 11.3. kello 18 Uudenkaupungin Golfravintola & Cateringissa, Välskärintie 2H. Esillä sääntömääräiset asiat ja sääntömuutosehdotus (vapaajäsenten jäsenmaksu). Lisäksi kuullaan kokemuksia juniorien kv. kilpailuista ja toiminnasta.
Syyskokouksessa jaettiin palkintoja kesäkauden kilpailuista, mm. koko kesän kestäneestä purjehduksen ranking-sarjasta.
Uudenkaupungin Purjehdusseuran uudeksi kommodoriksi on valittu Pekka Ajanko ja uudeksi varakommodoriksi Seppo Ylä-Himanka. Valinnat tehtiin UPS:n syyskokouksessa perjantaina.