Paviljonki

Pietarinkarin paviljongille etsitään edelleen ravintoloitsijaa ja kesän tilanne on yhä avoinna. Muutamien sovittujen tilaisuuksien tarjoilut hoitaa pitopalvelu, jos ravintolan pitäjää ei löydetä.

Pietarinkarin saunan käyttöä ollaan järjestämässä seuran jäsenille. Ovi voidaan nyt avata puhelimitse, mutta mm. lämmitys, siivous ja laskutus ovat vielä mietittävinä. Ohjeet tulevat kevään aikana kotisivulle. Siihen asti tiedustelut puhelimitse kommodori Pekka Ajangolle.

Ravintoloitsijan puuttuessa ei varsinaista perinteistä juhlallista lipunnostoa pystytä järjestämään, mutta epävirallisempi tapahtuma siivoustalkoiden tms. yhteydessä on valmisteilla.

Kauden päättäjäiset sen sijaan on tarkoitus pitää 22.9. kesän viimeisten kilpailujen jälkeen. Tarkoitus on saunoa ja syödä yhdessä ja mukaan ovat tervetulleita kaikki upsilaiset, niin seniorit kuin junioritkin. Tätä kokeiltiin viime syksynä ja päätettiin jatkaa.