Paviljonki

Kuvia Pietarinkarin paviljongilta

125-vuotias paviljonki

Purjehdusseuran paviljonki sijaitsee Pietarinkarin saaressa noin 15 minuutin venematkan päässä keskustasta. Paviljonki on rakennettu vuonna 1896, joten se täyttää vuonna 2021 125 vuotta. UPS on tehnyt viime vuosina saarella monenlaisia kunnostustöitä, ja sinne on rakennettu mm. kokonaan uudet wc- ja sosiaalitilat.

Tulevana keväänä ja kesänä kunnostukset jatkuvat pääasiassa talkoilla sekä nuorten kesätöinä. Paviljonki, etelälaituri, kilpailukoppi ja sauna kunnostuskohteina 2021.

Kulttuurihistoriallisen rakennuksen kunnossapitäminen tuottaa oman lastinsa urheiluseuran toimintaan. Seura hakee saarelle yrittäjää ja ravintolan uudelleen käynnistyminen on siksi erittäin tervetullut asia myös UPS:lle.