Paviljonki

Risto Nietosjärvi

Ravintola SuutarinLohi kesäksi paviljongille

UPS on sopinut ravintolan toiminnasta mm. Muoniossa, Maaningalla ja Singaporessa ravintola-alalla toimineen Risto Nietosjärven kanssa. Tosin sopimukseen on jouduttu jättämään varaus viranomaisten pandemiarajoitusten varalta.

Monissa liemissä keitetty ja maailman tuulissa ahavoitunut Chef Risto lupaa tarjoilla historiallisessa paviljonkimiljöössä makuja lähisaaristosta ja kaukomailta.

Tapahtumia, musiikkia, tansseja ja paljon muuta on suunnitteilla kaikkia kunnioittavaan tyyliin sekä saariston hyviä tapoja kunnioittaen.

Myös juhlien ja muiden yksityistilaisuuksien järjestäminen paviljongilla onnistuu. Rantasauna on käytössä tilauksesta terasseineen ja tarjoiluineen.

Lisätietoja kesän toiminnasta sekä aukioloajoista tulee kevään kuluessa UPS:n nettisivuille ja Facebookiin sekä ravintola SuutarinLohen omille Facebook-sivuille. Yhteydenotot puh. 050 575 6060,

email uginpaviljonki@gmail.com

SuutarinLohi Facebookissa

Kuvia Pietarinkarin paviljongilta

125-vuotias paviljonki

Purjehdusseuran paviljonki sijaitsee Pietarinkarin saaressa noin 15 minuutin venematkan päässä keskustasta. Paviljonki on rakennettu vuonna 1896, joten se täyttää vuonna 2021 125 vuotta. UPS on tehnyt viime vuosina saarella monenlaisia kunnostustöitä, ja sinne on rakennettu mm. kokonaan uudet wc- ja sosiaalitilat.

Tulevana keväänä ja kesänä kunnostukset jatkuvat pääasiassa talkoilla sekä nuorten kesätöinä. Paviljonki, etelälaituri, kilpailukoppi ja sauna ovat kunnostuskohteina 2021.

Kulttuurihistoriallisen rakennuksen kunnossapitäminen tuottaa oman lastinsa urheiluseuran toimintaan.