Uudenkaupungin Purjehdusseuraan rekisteröityjen veneiden määrä kasvoi viime vuonna ensimmäisen kerran moniin vuosiin. Muutenkin vuosi oli UPS:lle suotuisa, sillä kilpailutoiminta aktivoitui selvästi. Koronapandemian leimaaman vuoden tapahtumia käytiin läpi UPS:n kevätkokouksessa, joka pidettiin seuran historian 137-vuotisen historian ensimmäisenä etäkokouksena maaliskuun puolivälissä.
UPS:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään perjantaina 12.3.2021 klo 18.00 sähköisen etäyhteyden avulla.
UPS:n kevätkokous järjestetään perjantaina 12.3.2021 klo 18 sähköisenä etäkokouksena. Hallitus päätyi järjestelyyn pandemiarajoitusten takia. Tarkemmat osallistumisohjeet kerrotaan myöhemmin kokouskutsussa ja nettisivuilla.
Ensi kesänä Pietarinkarin paviljongilla toimii ravintola SuutarinLohi. UPS on sopinut ravintolan toiminnasta mm. Muoniossa, Maaningalla ja Singaporessa ravintola-alalla toimineen Risto Nietosjärven kanssa. Tosin sopimukseen on jouduttu jättämään varaus viranomaisten pandemiarajoitusten varalta.
Vuoden 2021 toimintasuunnitelmat lisätty kohtaan UPS, Kokousmateriaalit
UPS:n purjehdusjaosto ja juniorijaosto saavat ensi vuonna uudet vetäjät, muuten seuran hallituksessa ja jaostoissa toimitaan lähes tämän vuoden kokoonpanoilla.
Perjantaina pidetyssä UPS:n syyskokouksessa jaettiin palkintoja kesän kilpailuista.
UPS:n syyskokous pidetään perjantaina 6.11.2020 kello 18 alkaen ravintola Aquariuksen Waltikka-kabinetissa. Esillä sääntömääräiset asiat, mm. ensi vuoden toiminta. Palkintojenjako kesän kilpailuista.