Möljä

Ajankohtaista

Kaikkiaan yhdeksän purjehtijaparia 29er-veneillä osallistui lauantaina ja sunnuntaina purjehdittuun UPS 9er Race-kilpailuun. Kisat purjehdittiin paviljongin ja sataman välisellä alueelle melko kevyessä tuulessa.
Nuoret purjehtijat 29er-veneillä tuovat ensi viikonvaihteessa vauhtia vesille Uudenkaupungin Purjehdusseuran paviljongin ja sataman väliselle alueelle.
UPS:n paviljongin ravintola Suutarinlohi avautuu juhannuksena joka päivä kello 11.
Koronarajoitusten helpottuminen teki junioritoiminnan taas mahdolliseksi eri urheilulajeissa. UPS:lle se merkitsi sitä, että jollapurjehduksen alkeiskurssi saatiin pidettyä kesäkuun toisella viikolla 14.-17.6.
Viiri nousee tänään paviljongilla kello 17.00. Säädösten mukaan tarjoilu saa jatkua klo 22.00 asti ja sitten klo 23.00 ovet kiinni. Nyt alussa käteismaksu, sillä korttikone ei ole vielä saapunut Uuteenkaupunkiin.
Nuorten harrastustoiminnan palauduttua UPS:n juniorijaosto järjestää jälleen tänäkin kesänä jollailun alkeiskurssin. Kurssi pidetään jo ensi viikolla, eli 14.-17.6. klo 16-18 joka päivä.
UPS:n paviljongin ravintoloitsijana aloittava Risto Nietosjärvi rakentaa ravintolan toimintaa monipuolisen kalapöydän ja Singaporesta mukaan tarttuneiden pienten aasialaisten vivahteiden varaan. Hän toivoo, että heinä-elokuussa on mahdollisuus jo jonkinlaisten tapahtumien järjestämiseen, vaikka liikkeelle lähdetään nyt vielä epävarmoissa tunnelmissa monien asioiden suhteen.
RSS ATOM