Kesäkauden alkamisen merkiksi nostettiin UPS:n lippu lauantaina jälleen liehumaan Pietarinkarin paviljongin torniin. Lipunnoston jälkeen tutustuttiin Pietarinkarin laitureilla ja saunalla tehtyihin ja osin vielä menossa oleviin korjaustöihin.
UPS:n kevätkokous pidetään 11.3. kello 18 Uudenkaupungin Golfravintola & Cateringissa, Välskärintie 2H. Esillä sääntömääräiset asiat ja sääntömuutosehdotus (vapaajäsenten jäsenmaksu). Lisäksi kuullaan kokemuksia juniorien kv. kilpailuista ja toiminnasta.
Syyskokouksessa jaettiin palkintoja kesäkauden kilpailuista, mm. koko kesän kestäneestä purjehduksen ranking-sarjasta.
Uudenkaupungin Purjehdusseuran uudeksi kommodoriksi on valittu Pekka Ajanko ja uudeksi varakommodoriksi Seppo Ylä-Himanka. Valinnat tehtiin UPS:n syyskokouksessa perjantaina.
UPS:n syyskokous pidetään perjantaina 6.11.2015 kello 19 ravintola Kahvelissa, Aittaranta 4. Sääntömääräisissä asioissa ovat mm. ensi vuoden toimintasuunnitelmat ja henkilövalinnat. Lisäksi käsitellään sääntömuutosehdotus, joka koskee vapaajäsenyyden poistamista tai jäsenmaksun määräämistä vapaajäsenille. Ja perinteisesti syyskokouksessa jaetaan myös kesäkauden palkintoja menestyneille.