Möljä

Ajankohtaista

Viiri nousee tänään paviljongilla kello 17.00. Säädösten mukaan tarjoilu saa jatkua klo 22.00 asti ja sitten klo 23.00 ovet kiinni. Nyt alussa käteismaksu, sillä korttikone ei ole vielä saapunut Uuteenkaupunkiin.
Nuorten harrastustoiminnan palauduttua UPS:n juniorijaosto järjestää jälleen tänäkin kesänä jollailun alkeiskurssin. Kurssi pidetään jo ensi viikolla, eli 14.-17.6. klo 16-18 joka päivä.
UPS:n paviljongin ravintoloitsijana aloittava Risto Nietosjärvi rakentaa ravintolan toimintaa monipuolisen kalapöydän ja Singaporesta mukaan tarttuneiden pienten aasialaisten vivahteiden varaan. Hän toivoo, että heinä-elokuussa on mahdollisuus jo jonkinlaisten tapahtumien järjestämiseen, vaikka liikkeelle lähdetään nyt vielä epävarmoissa tunnelmissa monien asioiden suhteen.
Pietarinkarin paviljonki avautuu lauantaina 12.6., kertoo ravintoloitsija Risto Nietosjärvi. Valmistelut tähtäävät kesäkuun toiseen viikonvaihteeseen, mutta parhaimmillaan viiri voi nousta salkoon jo hiukan ennenkin.
Siivoustalkoot UPS:n Kotisatamassa tiistaina 15.6. kello 17 alkaen.
UPS:n lipunnosto lauantaina 8.5. Pietarinkarin paviljongilla tapahtuu tänäkin vuonna talkoiden merkeissä, voimassa olevia rajoituksia noudattaen.
Juha Svahnin lähettämässä tiedotteessa on kauden alkuun liittyvää asiaa purjehtijoille ja uusille purjehduksesta kiinnostuneille.
Tällä viikolla UPS on lähettänyt jäsenille paljon henkilökohtaista postia.
RSS ATOM