Tiedote luvanvaraisten hätämerkinantolaitteiden käyttöharjoituksesta Isokarin Kiertäjät, Uudenkaupungin Meripelastajat, Uudenkaupungin Purjehdusseura ja Uudenkaupungin Työväen Moottoriveneseura järjestävät yhteistyössä hätärakettien, käsisoihtujen ja hätäsavujen käyttöharjoituksen Uudessakaupungissa Suukarin edustalla 2.3.2013 klo 10.00 alkaen. Tilaiusuudessa saa "ampua" omia vuonna 2007 tai sen jälkeen valmistettuja hätäraketteja, soihtuja tai savuja. Tätä vanhempien hätämerkinantovälineiden käyttö tässä tilaisuudessa on kielletty!
Uudenkaupungin Purjehdusseura järjestää ensi vuonna moottoriveneiden Offshore-kilpailut, joiden yhdessä luokassa ratkotaan mestaruudet koko Euroopan tasolla. Seuran purjehtijat puolestaan ovat saaneet järjestääkseen H-veneiden SM-kilpailut.
Perinteinen syyskokous saa tällä kertaa joukkoonsa myös Junnut, Junnujen vanhemmat sekä illanvieton!
Moikka kaikille, Olisi hienoa jos jokin porukka voisi osallistua Turun alueen H CUP /Mustfinnöseglingen 22.9.2012 -kisaan. Mahdollisiin kuljetuksiin liittyvistä asioista saa lisätietoja allekirjoittanelta. Lisätietoa alempana: t henkka
Perinteinen Rauman Matala kilpailu sekä illanvietto lauantaina 8.9.2012 Ilmoittautuminen 5.9.2012 mennessä Purjehdus suoritetaan osittaisena takaa-ajo eli chasing - purjehduksena. LYS 1.00-veneen lähtö on klo 11.00.00. Muitten veneitten lähtöajat määräytyvät LYS-mittaluvun mukaan. Tarkemmat ohjeet kilpailukutsussa, joka löytyy osoitteesta http://www.raumanpurjehdusseura.fi/attachments/article/72/Rauman%20Matala%20kilpailukutsu%20revA_2012.pdf Lisätietoja tarvittaessa: Pekka Aalto, puh. 040-718 8284