UPS:n jäsenkirje ja jäsenmaksulaskut on lähetetty vapun maissa kaikille jäsenille joko sähköpostilla tai kirjeessä.
UPS:n lipunnosto järjestetään Pietarinkarin paviljongilla lauantaina 7.5.2022 kello 12. Lähtö Uudenmöljän lastauslaiturista klo 11.
Uudenkaupungin Purjehdusseuran paviljongilla valmistaudutaan ovien avaamiseen vappuna.
UPS:n junioritoimintaan ovat perinteisesti kuuluneet purjehduksen alkeiskurssi lapsille heti kesäloman alussa ja juhannuksen jälkeen lasten ja nuorten veneilyleiri yhdessä UTMVS:n kanssa. Molempien ilmoittautuminen on nyt alkanut.
Juniorijäsenyyden jatkoksi suunniteltu uusi jäsenluokka, nuorisojäsenyys, sai myönteisen vastaanoton UPS:n kevätkokouksessa.
UPS:n kevätkokous pidetään perjantaina 11.3.2022 kello 18 alkaen hotelli Aquariuksen kokoustiloissa. Tavanomaisten tilinpäätösasioiden lisäksi hallitus esittelee suunnitellun sääntömuutoksen ja toivoo siitä keskustelua.