UPS Kotisatama

Kotisataman talkoissa toukokuussa 2018 rakennettiin junioritukikohdan laituria.
Maaliskuun lopussa 2019 junnumökit olivat lähes valmiina odottamassa Kotisatamaan kuljetusta.

UPS:n Kotisatama-hanke etenee. Juniorit saavat vielä kevään aikana lämpimät pukeutumistilansa, ja sen jälkeen Kotisatama on tällä erää valmis. Ennen tätä kotisataman talkoissa ja työurakoissa on rakennettu nostolaituri ja raivattu juniorien tukikohdan tuleva paikka. Nosturille tehtiin perustukset, nosturi saatiin paikoilleen ja kärrypaikka sekä reunalaituri tehtiin UPS:n telakka-alueen itäreunalle. Kahden tonnin saatiin nosturi pystyyn, sähköistettyä sekä hyväksytysti käyttöönotettua loppukesästä 2017.

Kotisatama-hankkeen tavoitteena on saada seuralle oma ranta-alue ja tukikohta, jossa jäsenille on palveluita. Kehittämisyhdistys Leader Ravakka on myöntänyt hanketuen kolmivuotiselle hankkeelle.

Ranta-alueen suunnittelussa otetaan huomioon:

• Juniorien toiminta
  • Kilpapurjehdustoiminta
  • Veneiden säilytysmahdollisuudet kesä- ja talvikausina

Kotisatama-hankkeen etenemisestä ja asioista informoidaan Kotisataman uutisissa.